روز جهانی عاری از خشونت
روز جهانی عاری از خشونت
به گزارش خبرگزاری حوزه های علمیه ،معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران نوشهربیان کرد:زمانی که کلمه خشونت را می شنویم اولین چیزی که به ذهن میرسد ضرب وجرح فیزیکی است اما خشونت شامل همه حالات حتی گفتار نیز می شود چراکه بایک کلمه یاجمله نیز میتوان آثار روانی مخربی روی فرد ایجاد کرد
خانم حسنی افزود:پروردگارعالم بافرستادن مهربانترین پیامبر به این امر اهتمام ورزیده است. وی درادامه گفت:چرادر زمان حال که انسان ها در بهترین وضعیت اخلاقی وعلمی هستند بشر شاهد این مقدار از خشونت است؟ودین چگونه می تواند مانع این خشونت ها بشود؟ به طور مثال در رابطه با خشونت علیه زنان می توان بیان داشت که اگر طبق ضوابط ، زنان و مردان نامحرم در جامعه رفتار مناسب داشته باشند ، دیگر شاهد اینگونه خشونت ها نخواهیم بود ؛ و یا خشونت در رابطه با کودکان ، اسلام از لحظه ای که نطفه در رحم جای میگیرد ،پدر و مادر را نسبت به آن مسئول دانسته و تا زمان به دنیا آمدن و حتی بعد از آن هم مسئول میداند و فرزندان نیز همین مسئولیت را به صورت متقابل دارند .
خانم حسنی ضمن بررسی این مسئله گفت:اگر به درستی به احکام عمل شود دیگر شاهد خشونت درجامعه نخواهیم بود،علت عدم اجرای صحیح احکام به خاطر عدم شناخت صحیح دین می باشد .
وی خاطر نشان کرد:با توجه به هفته پژوهش و گرامی داشت آن ، بهترین مطالعه درباره دین و گستره آن مطالعه پژوهش محور است چه اینکه با این روش به این درک خواهیم رسیدکه دین اسلام کامل ترین ، مهربان ترین و آسان ترین دین است . امید است تا با اجرای احکام دین در تمام زمینه ها،دیگر شاهد هیچ خشونتی نباشیم .